手机版 客户端

YEMAO ліхтар налобний

[复制链接]
JefferyRag 发表于 2025-11-11 | 显示全部楼层 |阅读模式
Друзі

Хочу поділитися знахідкою, бо придбав для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або швидко розряджались. А от YEMAO — це вже інший рівень. Корпус зроблений з авіаційного алюмінію. Світло — б’є далеко, видно все навіть на полі. Особливо сподобалось, що ліхтар YEMAO не потребує батарейок — заряджається як телефон. Є Type-C роз’єм для швидкої зарядки. Для мене це плюс, бо часто користуюсь у гаражі. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо підключив до ноутбука чи павербанку, і все працює. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо доставка швидка. До речі, бачив, що на деяких сайтах йде знижка, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Можу чесно порадити — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це справді гідна модель. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо навіть перевершує деякі дорогі аналоги. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — жодного розчарування.

https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-f303x-1600-lm/
回复

使用道具 举报

全部回复0 显示全部楼层

发表回复

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

楼主

中级会员
返回顶部 返回列表