手机版 客户端

Ecoteplo

[复制链接]
JefferyRag 发表于 2025-11-11 | 显示全部楼层 |阅读模式
Вітаю форумчан!

Хочу поділитися своїм досвідом використання економних електробатарей від екотепло, бо реально здивований результатом.

Кілька сезонів тому у мене стояло звичайне опалення, і рахунки за світло були просто величезні. Та після знайомства з економними електрообігрівачами від ecoteplo ситуація змінилася кардинально.

По-перше, вони реально економні — споживання електроенергії зменшилося на 30–40%, але тепло в кімнаті стало навіть приємніше. Вже кілька місяців користуюсь і можу сказати, що це один із найкращих варіантів для офісу.

Брав модель, яка називається Екотепло, і мені сподобалося, що вона не потребує складного монтажу.
Монтаж робив сам — все просто: налаштував термостат, і готово.

Щодо ціни — якщо подивитись електробатареї ціни на сайті ecoteplo, то виходить, що за свої гроші це більш ніж вигідно. Є моделі для різних приміщень і потужностей, можна підібрати під будь-який бюджет.

Особливо сподобалось, що поверхня не перегрівається. У мене вдома маленька дитина — це було важливо.

Зараз думаю докупити ще пару таких електробатарей для дачі, бо навіть у міжсезоння хочеться мати комфортну температуру без газу й зайвих витрат.

Тому можу сміливо сказати — якщо хтось шукає електробатареї опалення, зверніть увагу на Екотепло.
Пишу чисто від себе, можливо, комусь теж допоможе заощадити.    економні електрообігрівачі нового покоління
回复

使用道具 举报

全部回复0 显示全部楼层

发表回复

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

楼主

中级会员
返回顶部 返回列表